Kjære gjester!

Velkommen til Halden og Tista senter. Byen vår har så uendelig mye å by på. Det er veldig trivelig på havna med flotte spisesteder, Festningen i gangavstand fra Tista senter og byen. Festningen har blitt en enda større attraksjon med alle festivaler, konserter og arrangementer. Skal du på en av dem og har litt god tid, så anbefaler vi et besøk på Tista senter. Vi har flere gode spisesteder både inne og ute. Senteret framstår som helt nytt etter en total "makeover" i 2013.

Vi har 45 butikker og treningssenter hvis du skulle ønske deg det. Vi er kjent for å ha et høyt aktivitetsnivå og sommeren er ikke noe unntak. Hver onsdag i hele juli har vi barneaktivitet med gratis blomsterkransbinding, ansiktsmaling og plakatskriving for de som skal på Allsangen.

Store arrangement på Tista senter er Anderace i juni og Haldendagen, også i juni. Halden er også kjent for Amcarmiljø og hele byen er med og pynter opp i Amerikanske farger og aktiviteter i uke 32. Butikkene har ofte meget gode tilbud knyttet til disse aktivitetene.

Hvis du lurer på hva som skjer hos oss så besøk oss på: www.tistasenter.no eller bli venn med oss på Facebook. Her legger vi ut det som skjer av aktiviteter og kampanjer.

Senterleder og alle butikkansatte ønsker våre kunder hjertelig velkommen til hyggelig shopping på Tista senter!