Svart belte i shopping? ØSTFOLDHALLENE tiltrekker seg kjøpelystne fra hele Nedre Glommaregionen. Østfoldhallene ligger midt mellom Sarpsborg og Fredrikstad, og er det største kjøpesenteret i Østfold. ØSTFOLDHALLENE har et stort utvalg i alt fra klær og mote til sport, interiør, elektronikk, oppussing og bygg.

I 2014 utvidet Østfoldhallene med en helt ny handlegate og enda flere butikker, dette sammen med oppgradering av butikkfasader og deler av senteret inne, fremstår Østfoldhallene mer moderne og oppgradert. 


ØSTFOLDHALLENES store utvalg av butikker ligger både inne i selve kjøpesenterbygget med 60 butikker og ute langs Dikeveien hvor fire haller ligger på rekke etter hverandre:

Østfoldhallene

Med sin plassering sentralt ved rv109 er Østfoldhallene et utmerket valg for shopping, og spesielt om du skal shoppe stort. Enkel tilgang til varehusene er det og med Østfolds største parkeringsplasser som selvfølgelig er helt gratis. Her er det bare å parkere bilen og du har fem haller å velge tusenvis av forskjellige varer fra.


Mye av suksessen til Østfoldhallene skyldes at man shopper i et roligere tempo her. Det er ikke så heseblesende og trafikkert med folk som det ofte blir på et kjøpesenter i sentrumsgater. For mange har Østfoldhallene blitt en viktig og koselig møteplass.

 

Her hygger man seg sammen med andre, og praten går lett over en kopp kaffe med kanskje noen deilige smørbrød til. Det er fire spisesteder inne i kjøpesenteret, og i tillegg kan fristende fristelser hentes som take-away fra ferskvardisken på Meny-butikken.


Hvordan kommer man seg til Østfoldhallene? Buss 2450 fra både Fredrikstad og Sarpsborg stopper på Østfoldhallene. Bilturen fra Fredrikstad sentrum tar bare fem minutter, og fra Sarpsborg sentrum omtrent knappe 10 minutter.

God tur!

 

Østfoldhallene sosiale medier

 

Velkommen til hyggelig julehandel på Østfoldhallene. Det fine med Østfoldhallene er at alle butikkene og varehusene som ligger her er så forskjellige på innhold og varesortiment, dermed er du sikret et komplett utvalg som gjør at du innen en liten radius kan handle alt på ett sted. Østfoldhallene består av ett klassisk stort kjøpesenter, og fire enkeltstående varhus - alle lett tilgjengelige og bare korte spaserturer mellom hverandre. Selv i julestria er det parkeringsplasser til alle, selvsagt gratis og bekymringsfritt uten p-billett. Vi tror elementene vi nevnt her er med på å gjøre julehandelen roligere og koseligere, og det er vel det vi ønsker oss i førjulstiden.

God jul!