Norwegian Outlet

Hva er så spesielt med Norwegian Outlet? Jo, dette er Norges eneste outlet-senter for merkevarer, med et STORT utvalg merkevarer til lave priser. Faktisk finnes det ikke flere merkevarer samlet på ett sted i hele Norge.

Med over 40 merkevarebutikker som alltid har opptil 70% rabatt gir dette stedet den ultimate handleopplevelsen. Her finner du damemote, herremote, barneklær, og til og med kjøkkenutstyr og bøker. I tillegg finner du hyggelige serveringssteder med Dolly Dimple´s og Tapaz, gratis parkeringsplasser, bilpleie og lekerom til barna.

Du lurer kanskje på hvor du finner Norwegian Outlet? Det er veldig enkelt. Når du starter fra Oslo følger du E6, kjører forbi Tusenfryd, og når du ser skiltet til Vestby Nord tar du av, og der har du Norwegian Outlet. Kjøreturen fra Oslo sentrum tar bare en halvtime.Det skjer mye på Norwegian Outlet i løpet av året for eksempel som Black Friday i november, julehandelen, og ikke minst alle aktiviteter gjennom hele sommeren. Følg derfor Norwegian Outlet på sosiale medier som Facebook, Instagram, og Youtube, da er du sikret å få med deg de aller siste nyheter og de beste tilbudene. 


Sosiale medier

#norwegianoutletVi fortsetter å mimre litt fra Black Friday. For en weekend!

Posted by Norwegian Outlet on 2. desember 2015