Meny Wilbergjordet

Den koselige matbutikken Meny Wilbergjordet ligger rett utenfor sentrum av Fredrikstad, omtrent midt mellom sentrum og Østfoldhallene. Langs riksveg 109 på det lange og rette strekket med alle rundkjøringene er det enkelt å få øye på det lille senteret Meny Wilbergjordet er en del av.

 

MENY Fredrikstad - butikker langs alle innfartsårer til både Fredrikstad og Hvaler


Alt på ett sted! Vårt utvalg spenner seg fra det aller viktigste i det norske kjøkken til det mest eksotiske fra alle verdenshjørner. På hytta skal vi kose oss med god mat og godt drikke. Mat og matglede binder familie og venner sammen!

Dagligvarebutikkene til MENY i Fredrikstad ønsker derfor å gjøre handelen til en best mulig opplevelse for deg. Fordi smak og behov er forskjellig gir vi deg valget. Også på pris. Hos oss kan du velge mellom rimelige varianter og noen som koster mer. Men vi er opptatt av å holde prisene så lave at du trygt kan la smaken bestemme! Våre forretninger ligger langs alle innfartsårer til Fredrikstad og Hvaler. Velkommen til hyggelig sommerhandel hos MENY-butikkene i Fredrikstad: Meny Begby lokalisert litt øst for Gamlebyen, MENY Wilbergjordet og MENY Østfoldhallen ligger nord for bysentrum og MENY Ørebekk i vest på vei ut til Gressvik og Onsøy.