MENY Østfoldhallene - Fristelser på rekke og rad - akkurat som Østfoldkysten


Besøk Østfoldhallenes flotte Meny-butikk med stort utvalg i ferskvare, både kjøtt og sjømat. Det er fristende å si at Østfold har alt som skal til for å produsere god mat. I tillegg til en kyst og skjærgård med tilgang til fantastisk sjømat, har Østfold et rikt og frodig landbrukslandskap som er som skapt for produksjon av korn, frukt og bær, samt raps til de aller beste rapsoljene. All denne gode maten kan du la deg friste av inne på MENY-butikken inne på Østfoldhallene. 


Meny Østfoldhallene åpnet butikken høsten 2012, og er dermed den nyeste butikken til Meny i Østfold.

FERSK SJØMAT fra Østfoldkysten


Daglig kan du i våre fiskedisker finne fersk fisk og sjømat trukket opp fra Østfoldkystens farvann. Hos MENY finner du et rikelig utvalg av de tradisjonelle fiskesortene og skalldyrene. Vi hjelper deg gjerne med å finne den fisken eller fiskeretten som passer til den anledningen du skal servere den.

 

Ferskvaredisken


I kjøtt- og ferskvarediskene hos oss ligger fristelsene på rekke og rad. Vi hjelper deg å velge riktig type kjøtt til riktig anledning. Grilling hører sommeren til og vi har ferskt kjøtt som er et godt utgangspunkt for en deilig grillmiddag. Vi kan by på storfe, svin, lam, fugl og vilt.

 

MENY Fredrikstad - butikker langs alle innfartsårer til både Fredrikstad og Hvaler

Alt på ett sted! Vårt utvalg spenner seg fra det aller viktigste i det norske kjøkken til det mest eksotiske fra alle verdenshjørner. På hytta skal vi kose oss med god mat og godt drikke. Mat og matglede binder familie og venner sammen!

Dagligvarebutikkene til MENY i Fredrikstad ønsker derfor å gjøre handelen til en best mulig opplevelse for deg. Fordi smak og behov er forskjellig gir vi deg valget. Også på pris. Hos oss kan du velge mellom rimelige varianter og noen som koster mer. Men vi er opptatt av å holde prisene så lave at du trygt kan la smaken bestemme! Våre forretninger ligger langs alle innfartsårer til Fredrikstad og Hvaler. Velkommen til hyggelig sommerhandel hos MENY-butikkene i Fredrikstad: Meny Begby lokalisert litt øst for Gamlebyen, MENY Wilbergjordet og MENY Østfoldhallen ligger nord for bysentrum og MENY Ørebekk i vest på vei ut til Gressvik og Onsøy.

Meny Østfold