Fristelser på rekke og rad - akkurat som Østfoldkysten

MENY Ørebekk var i 2014 gjennom en betydelig oppgradering. Butikken har blitt større og det føles romslig å bevege seg mellom reolene. Så godt som alle varer har nå fått ny plass, men butikken har blitt langt mer oversiktlig.

Ferskvareavdelingen har også blitt større og det skal satses sterkere enn noen sinne på å ha stort ferskvareutvalg og et bredt sortiment ellers i butikken. MENY Ørebekk ligger ved inngangsporten til et av Norges største kysthytteområder (Onsøy) og det er naturlig at det er fokus på alle feriegjestene som strømmer til Fredrikstadkysten i sommerhalvåret.

- Mat og matglede binder familie og venner sammen, og vi vet at måltidene i ferien for mange er dagens høydepunkt. Derfor ønsker vi å gjøre handelen til en best mulig opplevelse for deg. Det betyr at du vil oppleve en butikk som setter fokus på førsteklasses ferskvarer, stort og spennende vareutvalg, personlig service og ikke minst fagkunnskap, forteller daglig leder i butikken, Lasse Andersson.

Blomsterbutikken Barbro Blomster som tidligere lå i tilknytning til den gamle inngangen har nå fått en flott og ny blomsterbutikk på venstre side i inngangspartiet til MENY. Fornyelsen av MENY-butikken er jo også et positivt løft for hele Gressvik som handelsområde og bidrar til at vi som feriegjester finner det vi trenger lokalt.

Barbro blomster