Back to All Events

Thirteen the Musical

Musikalen, som hadde premiere på Broadway i 2008, har blitt spilt på store scener i USA, Australia og Asia – i tillegg til London.

Thirteen the Musical ble Ariana Grandes store gjennombrudd, og er den eneste Broadway-musikalen hvor alle skuespillere har vært tenåringer. Diorama Sang Dans og Drama gjør musikalen som en ønskereprise etter Norgespremieren i 2016.

Handlingen følger 12 år gamle Evan Goldman. Evan er født og oppvokst i New York, men etter foreldrenes stygge skilsmisse, bestemmer moren seg for å flytte til en liten, kjedelig by i Indiana. Evan må bytte skole, og han skjønner raskt at det ikke er bare lett å innpass i det nye miljøet. Ungdommene er inndelt i forskjellige gjenger – det er ”de kule, førstiser, skatere, de sporty, nerder og emoer”. For Evan blir det viktig å få innpass hos de ”rette folka”, og å få de til å komme på hans Bar Mitzvah. Men hvem er de "rette"?

Thirteen the Musical er en høyaktuell musikal om vennskap, svik, kjærlighet og intriger - fullspekket med masse humor og fantastiske musikalske innslag.

50008754_2402096060025506_2619991657570893824_n.jpg