Back to All Events

Opera i Østfold IL TROVATORE


  • Fredriksten festning, HALDEN (map)

Opera Østfold presenterer utendørsoperaen IL TROVATORE av Giuseppe Verdi!

Il Trovatore ble urfremført på Teatro Apollo Roma den 19.januar 1853, og er en av Giuseppe Verdis mest fremførte operaer. Il Trovatore en storopera i sin mest briljante form med arier og ensembler med inderlig intensitet og musikalsk mangfold. Operaen fordrer dyktige og modige sangere for at partituret skal komme til sin rett, og mange av ariene betegnes for sangerne som rene sportsprestasjoner.

il_travatore_date_2000x1000-e1546517951121.jpg


Il Trovatore er tuftet rundt aksen kjærlighet – rival – makt og konflikt. Il Trovatore er en historie om en borgerkrig der to bortkomne brødre og svorne fiender slåss om en kvinnes kjærlighet. Den handler også om en kvinnes kjærlighet til sin avdøde mor og sin sønn. En kjærlighet som dominerer over de andre personenes lidelser. Hevnlyst blir også skjebnen til hovedpersonene i dette dramaet.

Les mer på 
Arrangørens nettside

Dørene åpnes kl 20:00
Varighet 2 timer uten pause.
Handicapped Accessible Info :
Rullestolsplassene er plassert foran første rad på stolkartet, og finnes både på Felt A og Felt D. 
Det blir plassert en stol ved siden av rullestolene for ledsager. 
Ledsager vil forøvrig komme gratis inn ved å vise gyldig ledsagerbevis.

Arrangørens nettside
Artistens nettside
facebook