Back to All Events

WRWR Norge-Women Riders World Relay

Kan alle dele så vi når flere😊

Kvelden 6 mai 2019 mottar vi norske mc-damer WRWRs stafettpinne, som har reist halve jorden rundt. Stafetten går i gjennom nærmere 100 land i verden.

Initiativet til WRWR ble tatt av Hayley Bell fra England og har i løpet av veldig kort tid oppnådd 14.000 medlemmer fra hele verden.

Formålet med den verdensomspennende turen, er å sette fokus på det store antallet damer som kjører egen mc og er passasjerer. Vi ønsker å bringe glede, erfaring og å bygge et verdensomspennende fellesskap mellom kvinnelige bikere. Gjennom stafetten ønsker vi å få både mc-, kles- og utstyrsindustrien til å lage løsninger som er bedre tilrettelagt for damer.

Stafettpinnen får vi fra våre svenske mc-venner for å kjøre den i Norge frem til 9 mai. Da returneres den tilbake til Sverige, for å kjøres til Finland.

MC-damer fra hele verden er med, fra Norge i Nord til Australia i sør. De kjører i Canada, India, Spania, Tyskland, Frankrike, Thailand osv.

Vi skal kjøre stafettpinnen rundt med mc fra Svinesund,Oslo til Kristiansand. Videre til Stavanger, Bergen, Ålesund, Trondheim Trysil og tilbake til Sverige.

Jeg har tatt på meg ambasadør jobben for Norge og trenger alle norges mc-damer til å gjøre dette til en fantastisk, kjempe event 😊🏍💨

Håper mange kan bidra med å kjøre sammen med stafettpinnen hele eller deler av ruta.

Og så blir det fantastisk kjekt å samle så mange damer som mulig i en world wide event 😃🏍💨🤘

Vi tenker ruten slik, men dette er et foreløpig set up: Dag 1 - 6.mai: Svinesund-Oslo-Kristiansand. Dag 2- 7 mai: Kristiansand- Stavanger-Bergen. Dag 3 -8 mai:Bergen-Ålesund-Kristiansund Dag 4- 9 mai:Kristiansund-Trondhjem-Trysil-Sverige? Dette kan bli endret ettersom ting ikke er helt avklart ennå.

Sett av dagene 6-9 mai nå😊
Del med alle dere kjenner!

Nærmere info kommer etterhvert.

48377149_2653683547983486_6429842711020306432_n.jpg