Back to All Events

Fullt: Fermenteringskurs i Halden

Er du nysgjerrig på hva fermentering er?

Å fermentere - melkesyregjære - grønnsaker er en tradisjonsrik måte å konservere mat på. Ikke bare smaker maten nydelig, den blir også ekstremt sunn! Forskning viser at fermentert mat er lettere fordøyelig, det styrker immunforsvaret vårt, ja, det kan til og med påvirke hvordan vi tenker! Og det morsomste er at det er superenkelt å få til.

HVA? På dette grunnkurset lærer du å fermentere grønnsaker med ulike metoder. Vi lager fire produkter:
Salsa fresca
Marokkansk gulrotchutney
Eplesauerkraut
Kombucha

Du får smake på flere typer fermentert mat og drikke, og du får ta med deg hjem de fire produktene som du selv har laget, og som skal stå og fermentere seg ferdig hjemme på kjøkkenbenken din.

HVORDAN? Kurset er i Haslundsveien 10 på Os/Flatland, hjemme hos meg.

DATO: Tirsdag 5. februar 2019 kl 18-21.

OM GUNN HELENE: Jeg som holder kurset, er ernæringsfysiolog cand.scient og ivrig hobbykokk og fermenteringsfan. Du får ikke bare matlaging på kurset, men også masse nyttig og helserelevant informasjon. Og som sagt - du trenger ingen forkunnskaper.

Les gjerne mer om fermenteringskursene mine og sjekk ut de gode tilbakemeldingene på tidligere kurs på Facebook! Se også gunnhelenearsky.no.

PÅMELDING: Vil du bli med? Det er bare 6 plasser - vi holder til rundt spisebordet mitt hjemme på Os/Flatland. Dette blir fort fullt, så send meg en melding på 93217413 for å være sikret plass.

PRIS: 975,- per person. Ta gjerne med deg en venn, det er fint å dele en ny interesse!

Velkommen skal du være, hilsen fra
Gunn Helene Arsky

42918553_1997253100573039_2078520285841063936_n.jpg
Earlier Event: February 5
Kurs for nye familiekontakter
Later Event: February 5
Øystein Sunde solo