Back to All Events

The Holy Mountain + Coffee & Cigarettes


To band / duoer møtes til felles konsert på Kråkereiret ! The Holy Mountain fra Oslo møter Coffee & Cigarettes fra Tønsberg.
Coffee & cigarettes består av Ask D Lie - Bass og vokal og Vincent Engebretsen på Trommer. De ga ut EPèn "Sanctuary" i mai i år. Produsert og mikset av Alex Møklebust. Under årets Kanalrock i Horten imponerte de stort. Dynamisk fuzz fungerer !
The Holy Mountain spilte på Kråkereiret under Kråkivalen ifjor og selv pønkerne bakerst i lokalet satt musestille: Hva i all verden, trekkspill, sampler og trommer med en syrete versjon av 2001 som bakgrunnsvideo?!? Musikalsk sett er The Holy Mountain vanskelig å sette i bås, men det er mørkt, det er vakkert og det er velspilt. De sier det muligens best selv: "The Holy Mountain er en utopian duo som kontemplerer det evige universet og the isolerte mennesket gjennom cinematisk estetikk og minimalistiske musikalske temaer". Bandmedlemmer: Aleksander Tidemann - Synthesizer, Drums og Andreas Angell - Accordion. Dette blir en musikalsk fest utenom det vanlige. Vi gleder oss !

49550358_2194368980602696_9182115152240050176_n.jpg
Earlier Event: February 16
Konsert m/Ron Davis Group