Back to All Events

Karius og Baktus

KARIUS OG BAKTUS

av Thorbjørn Egner

Med musikk av Christian Hartmann

Hei hurra, hurra, hurra, dette var da jammen bra, for endelig er Karius og Baktus tilbake! Denne versjonen har høstet stor suksess på turné rundt i landet, og nå kan Fredrikstad glede seg til å oppleve disse rampete trollene igjen.

Få med deg denne populære forestillingen full av sjarme og humor, og bli med når tanntrollene flytter inn i munnen til Jens. Trollene gjør mange morsomme sprell underveis, men også slik ugang at de alltid ender med å bli skylt ut på det åpne hav for så å lete etter nye tenner å flytte inn i.


I rollene: Baktus - Talina Hansen Skogseth, Karius - Andreas Kjølberg


* Karius og Baktus møter barna i foajeen etterpå, for foto og signering.


Arrangør: Sørens1 AS

KariusogBaktus1-19.jpg