Back to All Events

Økonomi og regnskap for journalister - IJ Institutt for Journalistikk

Skal du forstå samfunnet, må du forstå økonomi. På dette kurset lærer du å finne gode saker om økonomi og næringsliv. Hva betyr det at kronekursen styrker seg? Er det bra eller dårlig for bedriftene jeg dekker? Hvor mye tjener egentlig eierne av de bedriftene? Og hvis de går konkurs: Hva er årsaken?

Vi leder deg gjennom Brønnøysundregistrene og andre databaser, gjennom tallene og teksten i regnskapene og ut i verden der økonomien avgjør valg, skaper rik og fattig, suksess og fiasko.

PASSER FOR:
Kurset passer både for deg som er fersk næringslivsjournalist, for deg ønsker å dekke økonomien i politikken, idretts- og kulturlivet – og for deg som bare ønsker å bli litt bedre til å forstå økonomi og regnskap.

44948327_2271476976415487_3548338388945862656_n.jpg
Later Event: February 1
Åpen helg hos Båt-Holm!