Back to All Events

Hjerneslag Rehabilitering - Veien Videre/tilbake til hverdagen

  • Fredrikstad stadion (map)

Aksjonsgruppa for bedre rehabilitering for hjerneslag rammede og Bakken Nevrofysikalske inviterer til kveldskurset: Hjerneslag Rehabilitering - Veien videre.

Nevrologisk fysioterapeut Ann-Helen Bakken vil guide dere igjennom kvelden, sammen med to landskjente og erfarne foredragsholdere: Svein Andersen og Per Brodal.

Svein er hjerneslag overlever, han har filmatisert eget rehabiliteringsforløp etter hjerneslag i samarbeid med Sunnås/Helsekompetanse.no – utviklet et e-læringsprosjekt.
Per er professor emeritus i nevroanatomi ved universitetet i Oslo, har publisert en rekke med artikler og bøker, samt er stamfaren for Helsepersonellets kunnskap om Sentralnervesystemet i Norge.

Sammen vil foredragsholderne bygge en bro mellom teoretisk, praktisk og erfarings perspektiv ift. rehabilitering og gjennopptrening etter et hjerneslag. Kurset bygger på det siste innen kunnskap om hjerneslag, sentralnervesystemet og plastisitet, hjernens endring ved læringsprosess, grunnleggende betingelser for relæring, treningsprinsipper for slagrammede, viktighet og tips ift egentrening.

I tillegg til temakvelden inviteres også slagrammede og pårørende til en praktisk time med Svein og Ann-Helen fredag den 25.01 fra kl 09.00-10.00.

46126174_329480037842376_5325721904730865664_n.jpg