Back to All Events

Markeringskurs for gjenstand/funn i spor/søk - innendørs! - Hundeglede Hundeskole

  • Hundeglede Hundeskole (map)

KURS I MARKERING PÅ GJENSTAND/FUNN I SPOR OG SØK! :)
Dette kurset retter seg mot ekvipasjer som trenger trening i å få en god markering på gjenstander i sporet eller funn under søkstrening. På dette kurset vil vi gå gjennom ulike former for markering (sitt/dekk/frys) og ulike innlæringsmetoder for disse. Vi vil trene med en hund inne om gangen og kurset vil derfor tilpasses hver enkelt ekvipasje.

Dette markeringskurset passer både for nybegynnere som ønsker en god markering helt fra starten av, men også for dere som har holdt på en stund, men kanskje har utfordringer når det kommer til hundens markering i spor eller søk (f.eks. slikking, krafsing, apportering av gjenstand/funn eller at hunden går fort videre).

TID: Tirsdag 30. oktober kl. 18.00-22.00
PRIS: 800,- (Bindende økonomisk påmelding)
STED: Hundeglede Hundeskole sine lokaler på Gressvik, Fredrikstad

PÅMELDING: For påmelding/spørsmål, send en mail til pamelding@hundeglede.dog med fullt navn, adresse, telefonnummer, samt hundens navn, alder og rase(r). Husk å skrive hvilket kurs det gjelder, samt oppstartsdato!

43453338_958305451044542_4467593851376238592_o.jpg