Back to All Events

Alternativt Ord i Grenseland - Artillerigaarden

ALTERNATIVT ORD I GRENSELAND – ARTILLERIGÅRDEN

TORSDAG 7. SEPTEMBER 2017

Kl 14-18 WORKSHOP “KANALISERING”: Anne Poiana Gjeitanger

Utgangspunkt for denne workshopen er at vi alle kan tolke og formidle beskjeder fra andre eksistensformer enn menneskene.

Vi snakker om hva kanalisering er og hvordan det kan arte seg, og gjør øvelser for å finne ut hvordan en utvidet persepsjon lettest kommer til uttrykk. En hensikt med kanalisering er å erfare oss mindre atskilte fra andre former for liv, og kunne motta budskap eller informasjon derfra som er nyttig for oss.

Kl 20-22 WORKSHOP “MEDITASJON OG MUSIKK”: Gunnar S. Ingebrigtsen

En workshop hvor deltakerne følger en ledet meditasjon, og hvor deres energi skaper musikk. Etter meditasjonen gis det tid til refleksjon og samtale.

Det er Gunnar Solbrekke Ingebrigtsen som leder meditasjonen og skaper musikken.

Musikken som skapes kan du oppleve gjennom en musikkmeditasjon på festivalens siste dag; søndag 10. sept. kl 14-16! Denne meditasjonen er inkludert i billettprisen.

Deltakerne får i ettertid link til meditasjonen og musikken de har vært med på å skape.

FREDAG 8. SEPTEMBER 2017

KL 09.30-11.30 YOGA OG TE-SEREMONI: Cecilie Samrita Aune

Cecilie gir oss en rolig start på dagen med avspennende yin yoga. Benytt anledningen til å bli kjent med denne yogaformen, som bl.a. inkluderer stillinger som åpner og tøyer bindevev, dyp muskulatur, ledd og leddbånd. Dette hjelper deg til å gi slipp på spenninger og frigjøre mer energi.

Yogaen avsluttes med en enkel te-seremoni

12.30-14.00 ”ALTERNATIV LITTERATUR OG HVA DEN KAN SETTE I GAGN”: Nina Normann Ferguson

Nina, som til daglig er redaktør i Bokklubben Enerngica, presenterer aktuell åndelig litteratur, og forteller også noe om hvilken verden den har åpnet for henne.

14.30-17.30 “KAN BIBELVITENSKAP OG KANALISERING FORENES?”: Samtale mellom prest Helge Hognestad og forfatter/medium Anne Poiana Gjeitanger..

Kan f.eks. historikere bruke denne informasjonen? I denne dialogen mellom Helge Hognestad, som oppfattes som en nysgjerrig akademiker på jakt etter sannheten, og forfatter Poiana Gjeitanger, som bl.a. kanaliserer Maria Magdalena og Jesus, skal vi prøve å finne ut hva som kan ha skjedd for 2000 år siden og hva det betyr for livet vi lever i dag. Gjeitangers ”Pistis Maria” bøker og Hognestads ”Ny tid – ny åndelighet” står sentralt i samtalen.

18-20 “HJEMME I DIN EGEN KROPP”: Runa Helmersen

Runa ser livet som en åndelig reise, og er opptatt av sammenhengen mellom kropp og sjel. I foredraget deler hun både kunnskap og visdom med oss: Hvorfor blir vi syke? Hvordan kan vi påvirke vår egen helsetilstand? Har sykdom en mening? Hva er livets mening? Hva skjer etter døden? Vi mennesker må lære mer om oss selv for å bli bedre til å ta vare på oss selv. Hvis vi ønsker å utvikle våre helbredelseskrefter, trenger vi å kunne litt om kropp/sinn-systemet og gjerne litt om energimedisin som selvhjelp.

LØRDAG 9. SEPTEMBER 2017

10-11.30 BOKLANSERING “PLANTELILL OG MANGEHUNDRETUSEN”: Liv Aker Hjortaas

Høytlesning og meditasjon for barn.

Liv leser høyt fra boken hun har skrevet sammen med Jeanina Hegelund.

Boken kan leses som en hvilken som helst annen barnebok, men gir også en fin mulighet til å åpne opp for en felles samtaleplattform mellom barn og voksne om sider av livet det ellers kan være vanskelig å snakke om.

Barna tas også med inn i en nydelig meditasjon. Den er nylig kanalisert spesielt for barn fra Jomfru Maria.

12-14 “UNGDOMSKILDEN”: Audun Myskja

Audun mener at opplevelsen av å være yngre enn din alder skulle tilsi og strutte av sunnhet og velvære både inni og utenpå, ligger i dine valg av verdier og helsevaner. Og i hvordan du forholder deg til dine relasjoner, til disiplin og til kjærlighet og medfølelse.

Han understreker at det ikke handler om å holde seg ung for enhver pris, med perfekt kropp og glatt ansiktshud, men snarere om å omfavne aldringen i stedet for å slåss mot den. Omfavne alt ved oss selv, vår kropp og vårt sinn uansett alder, utseende og kapasitet, rett og slett elske oss selv, er del av «kuren» legen foreskriver for den som vil kjenne seg glad til sinns og smidig, elastisk og sterk i kroppen, og med våkne sanser.

15-18 WORKSHOP “TA ANSVAR FOR DIN EGEN HELSE”: Runa Helmersen

ENERGIMEDISINEN JIN SHIN TARA; Gammel visdom tilpasset ny tid.

Behandlingsformen Jin Shin Tara kommer fra det gamle Japan, og er tilpasset ny tid.

På denne workshopen vil du lære om hvordan du ved lett berøring av ulike energipunkter kan aktivere dem og balansere kroppens energisystem, noe som styrker både fysisk og psykisk helse og gir ro i kropp og sinn.

19-21 BOKLANSERING “ET KURS OM KJÆRLIGHET”: Størker Svendsen

Foredraget tar utgangspunkt i den nå nylanserte boken ”Et kurs om kjærlighet”, kanalisert av Mari Perron. Dette er oppfølgeren til boken «Et Kurs i Mirakler», som er et av de mest sentrale verk som innleder den nye tid, også kalt Kristustiden. Stemmen i begge disse sentrale verkene presenterer seg som Jesus.

I oversettelsesarbeidet og rundt utgivelsen spiller Størker en sentral rolle.

SØNDAG 10. SEPTEMBER 2017

10.30-12 BOKLANSERING “PLANTELILL OG MANGEHUNDRETUSEN”: Liv Aker Hjortaas

Høytlesning og meditasjon for barn.

Liv leser høyt fra boken hun har skrevet sammen med Jeanina Hegelund.

Boken kan leses som en hvilken som helst annen barnebok, men gir også en fin mulighet til å åpne opp for en felles samtaleplattform mellom barn og voksne om sider av livet det ellers kan være vanskelig å snakke om.

Barna tas også med inn i en nydelig meditasjon. Den er nylig kanalisert spesielt for barn fra Jomfru Maria.

14-16 MUSIKKMEDITASJON: Gunnar S. Ingebrigtsen

På workshopen torsdag ble deltakerne ledet i en meditasjon, hvor deres energi skapte musikk. Denne musikken er nå bearbeidet av Gunnar, og benyttes i dagens meditative musikkopplevelse.

Earlier Event: September 10
Flyktningmarsjen, Ørje