Back to All Events

GOKART PÅ RUDSKOGEN


BESTILL DEG TIME PÅ GOKARTBANEN


Banen er meget rask og krevende. Små feil fra førerens side gir store utslag på tidene: Mister man for nye fart i en sving, ryker dyrebare tiendedeler før man kommer i siget igjen. Her er det ikke ”kroke-bane” med sving-etter-sving-etter-sving, der en liten feil i en sving ikke gir så store utslag. Man straffes hardt ved ukonsentrert kjøring og dårlig kurve-teknikk/ sporvalg på Rudskogen!

Gokart-rudskogen-64.jpg

 

Rask kjøring på Rudskogen
Ved god og konsentrert kjøring og dreving deretter, kan du oppleve hastigheter og fartsfølelse du ikke vil finne på noen annen bane i Norge. Når du runder øvre sving, kommer i lav høyde over ”kulen”, drar skikkelig ut ned bakken forbi tårnet, på langsletta og gjennom langsvingen vil du ikke angre at du tok turen til Rudskogen. Vær forberedt på å legge igjen litt gummi når du besøker oss ! Det er viktig å ta med at vi også har et meget høyt sikkerhetsnivå på Rudskogen.
 

NB: Gokartutleie på Rudskogen kjøres under NBFs fritidskartreglement, og det er klubben NAF Sarpsborg og Omegn som er arrangørklubben til Rudskogen Motorsenter. Vi presiserer også at alle som skal kjøre gokart på Rudskogen må være 18år og ha førerkort klassa A eller B.  

Vil du kjøre gokart på Rudskogen?


Ring oss på 69 22 68 10 for mer info og bestilling. 

Earlier Event: September 30
LEGOfestival på INSPIRIA