Back to All Events

De glade damene på tur - Parkteatret

Nytt humorshow med suksessparet Brit Elisabeth Haagensli og Anne Marie Ottersen.

“De glade damene på tur - en grisefestlig forestilling” heter den nye humorforestillingen til suksessparet.

Og noen av Norges mest morsomme humorpenner har vi sikret oss til å skrive denne forestillingen, som skal gjeste en rekke byer i Sør-Norge i løpet av høsten.

Forestillingen er på en måte en fortsettelse av suksessen “Gammel dame er vond å vende”, men denne gangen skal damene på sydenferie, og opplever mer eller mindre det vi oppfatter som den morsomme siden av en sydenferie. Vi kan love at det vil skje mange rare ting og er ganske sikker på at latteren vil sitte løst blant publikum - som virkelig har noe å glede seg til.

Dette kan bare gå en vei - latterfulle hus overalt - akkurat som sist damene stod på scenen sammen. Da er det duket for en grisefestlig forestilling - satt i scene av den drevne revymannen Tom Sterri.