Back to All Events

17 border crossings - Parkteatret

Skuespiller, tekst og  konsept: Theddeus Phillips (USA)

Regi: Tatiana Mallarino

Lyddesign: Rob Kaplowitz

Lysdesign: David Todaro

"17 måter å passere en landegrense på» gir deg en reise rundt i verden. Den mange prisvinnende Thaddeus Phillips bruker minimalt med hjelpemidler til å skape 17 uforglemmelige grense-passasjer.  Hopp på et gammelt tog fra Praha til Beograd, eller ligg stille i hjulkapselen på en jet over Atlanterhavet, opplev kroppsransakelse på Charles de Gaulle i Paris, eller vær med å smugle kylling inn i Palestina. «17 Border Crossings» er delvis basert på sanne historier, og er en av NonStop Festivalens absolutte høydepunkter i 2017. Unn deg en underholdende fredagskveld!

NB!: Forestillingen er på engelsk.

Workshop: Thaddeus Phillips holder workshops under festivalperioden.

Festivaltips! 30 min etter «17 Border Crossings» på Parkteatret starter «Stjernetreff» i festivalteltet med skuespiller Nicolai Cleve Brioch.