Back to All Events

UTT - Parkteatret

Koreografi: Carlotta Ikeda
Dancer: Mai Ishiwata
Musikk: Osamu Goto
Lysdesign: Eric Blosse

Produsert av Compagnie Ariadone.

Solodansen «UTT» handler om en kvinnes liv, fra fødsel til død - eller kanskje fra død til fødsel... Noen teater- og danseopplevelser er så sterke at de varer i tiår. Da den verdenskjente japanske butoh-danseren Carlotta Ikeda skapte forestillingen «Utt» i 1981 satt publikum måpende igjen. Og idag 36 år senere, danses forestillingen fremdeles, nå av Mai Ishiwata som Carlotta Ikeda selv valgte som sin arvtager. Det er en stor ære å presentere «Utt» for festivalpublikumet. Innimellom klarer festivalen å presentere ren verdensklasse fra scenene i Moss, og dette er en slik anledning. Kjenn din besøkelsestid.

NB! Forestillingen inneholder nakenhet.

Workshops: Danseren Mai Ishiwata vil holde workshops for elever og studenter innen dans under festivalen.