Back to All Events

Nonstop Internasjonale Teaterfestival 2017


FESTIVALPASS NONSTOP INTERNASJONALE TEATERFESTIVAL 2017

GJELDER ALLE DAGER 18. september - 24. september 2017

Festivalpass gir fri inngang til alle forestillinger i den aktuelle perioden. Festivalpass må byttes i armbånd ved inngang. NB! Pass garanterer ikke inngang på alle scener. Det kan bli fullt på de mindre scenene.

NB! Innehavere av festivalpass må hente ut plassbilletter til forrestillinger på Parkteatret og på byvandringen "Mellemrum Encounter". Dette kan gjøres på nett ved bruk av tilsendt PROMOKODE eller i Parkteatrets kafé.

Patrick Marbers «Closer»,  Carlotta Ikedas «UTT», Gosia Mielechs «FearLess» Thaddeus Phillps' «17 Border Crossings» , Improvisasjon «Red Rabbit, White Rabbit», Nicolai Cleve Broch, Anders Danielsen Lie, Andrea Hovig Bræin, Gine Cornelia Pedersen med mye mye mer. 

Fullt program offentliggjøres i mars.