Back to All Events

Nordic Tenors med Råde vokalensemble, Verket Scene i Moss

Nordic Tenors med Råde vokalensemble, Verket Scene i Moss. 

Lørdag 16. september kl. 19.00

 

Nordic Tenors er tilbake i Moss, etter en fullstappet aften på Parkteateret i vår! Denne gangen gjester de byens nyeste kulturhus, Verket scene.
Publikum kan glede seg til en musikalsk opplevelse, hvor repertoaret spenner fra operaklassikere til svingende amerikanske Broadwaysvisker. 
De sjarmerende tenorene, som hadde gleden av å åpne det nye operahuset i Bjørvika, er i tillegg til sine flotte stemmer også kjent for sine humoristiske innslag, og mottok sågar Komiprisen i 2006 som "Årets nykommere".
Nordic Tenors er Roald Haarr, Sveinung Hølmebakk og Jan-Tore Saltnes. De har med seg sin eminente pianist Øystein Lund Olafsen.
Råde Vokalensemble, under ledelse av operasangerinnen Helene Haarr, har blitt et etablert kor i Østfold og har fått strålende kritikker fra presse og publikum for sine mange opptredener.
Damene er kjent for å glitre med et variert repertoar og deres siste prosjekt var "Blues, bluegrass og gospel - musikk i en salig blanding" i samarbeid med Spellemannsprisvinnerne Ila Auto, og det ble en stor suksess.

Vi kan love publikum en kveld med både gåsehud, latter og masse glimt i øyet!

Earlier Event: September 16
Cirkus Cirkör - Limits - Blå Grotte
Later Event: September 16
Copy of Night Sea Journey på FMV