Back to All Events

Night Sea Journey på FMV

En poetisk sirkusvandring i måneskinn der historiene møter havet.

Bli med på en unik og spektakulær opplevelse på det som tidligere var Fredrikstad Mekaniske Verksted. Vi feirer Fredrikstads 450-års-jubileum med en vandring gjennom industrielle ruiner som forvandles til et mytologisk landskap med sirkusartister i verdensklasse, live musikk, og kunst-installasjoner. Verdenskjente Cirkus Cirkör, nysirkuskompaniet fra Fredrikstad; Det lille mekaniske loppesirkuset, samt masterstudenter fra scenografi-linja ved Høgskolen i Østfolds Akademi for scenekunst, har skreddersydd en kunstvandring utenom det vanlige.

I løpet av timene vandringen varer opplever du en serie korte fortellinger. Du beveger deg på det avstengte FMV-området, som nå er gjort om til en eventyrbok av fargerike karaktermøter og underlige situasjoner.

Med:

Østfold kulturutvikling

Cirkus Cirkör

Det lille mekaniske loppesirkuset

Høgskolen i Østfold, Akademi for scenekunst

I samarbeid med Fredrikstad 450 år