Back to All Events

KULTURHISTORISK VANDRING PÅ KIRKEØY - Kystmuseet Hvaler

Kystmuseet Hvaler inviterer til kulturhistorisk vandring i naturskjønne omgivelser i området Lekvollen, Sandbrekke, Ørdal, Grønvold og Holm på Kirkeøy. Vi befinner oss her midt i landsbrukslandskapet på Kirkeøy hvor en rekke større og mindre gårder ligger som perler på en snor.

Guide på turen er lokal kjentmann Dagfinn Ørdal. Dagfinn kommer fra Ørdal og bor i dag ved Lekvollen hvor han er nærmeste nabo til Sandbrekke Gjestegård. Han vil ta oss med på en vandring fra gård til gård, og fortelle om menneskene som bodde der og tingene som foregikk.

Informasjon om oppmøtested og parkering kommer nærmere. Vi legger opp til en liten kafferast underveis. Ta derfor med sitteunderlag og drikke. Turen avsluttes ca. kl. 20.00.

Tid: Onsdag 13. september kl. 18.00

Pris: Kr. 60,- for voksne, kr. 20,- for barn.

Velkommen til tur i et spennende område. Vel møtt!!

Earlier Event: September 12
Det hendte i den gamle by - Kommandanthagen
Later Event: September 14
Cirkus Cirkör - Limits - Blå Grotte