Back to All Events

FRA MØRKE TIL LYS – FORESTILLINGER - Storedal Kultursenter


Den 24. august 2017 er premieren på forestillingen «Fra mørke til lys» i det vakre amfiteateret på Storedal Kultursenter, beliggende i det historiske landskapet i Skjeberg. Det er en varm, var og vakker hyllest til mannen, idealisten, gründeren, musikeren og livsfilosofen Erling Stordahl.

«Fra møre til lys «øvrige forestillingsdatoer med link til billettsalg hos Ticketco.no :
25.august kl 15:00
26.august kl 15:00
27.august kl 19:00
1.september kl 19:00 

Ingen ringere enn skuespiller Bjørn Skagestad, som til daglig spiller på  Nationaltheatret i Oslo, skal gi oss opplevelsen av Erling Stordahl, hans liv, tanker og filosofi.  I møte med nåtidens «Erling Stordahl» får vi et unikt innblikk i hans og stedets historie – og via «lydkulissene» vil vi også møte de «historiske stemmene» – fra Erling Stordahls egne hørespill «Fra mørke til lys», med blant annet skuespillerne Tore Segelcke, Tor Stokke, Rolf Søder og Gisle Straume. Fortelleren er Guro Skottene.

Stykket er en nyskapende og annerledes forestilling hvor unike lydkulisser setter rammen rundt den «nåtidige» og historiske fortellingen. Forestillingen spilles ute i Amfiteateret.

Regi og bearbeidelse: Karl Erik Solgård Lyd-design: Jonas Bjerketvedt

Billetter kan også kjøpes før hver forestilling ved inngangen til amfiet, og billettprisen kr. 150 pr pers. For grupper over 10 pers. kr. 100.- pr. person.

Utstillinger på Storedal
Dagene hvor forestillingene spilles åpner Storedal Kultursenter hhv kl 13.00 og kl 17.00. I forkant av forstillingene kan du besøke den unik sansehagen, monumentet Ode til lyset og oppleve utstillingene Skimt av naturfotograf Rolf Sørensen og Frolic in Stone av den japanske billedkunstneren Kazuhiro Nomura. I tillegg kan du få kjøpt kaffe, kaker og mineralvann.

Arrangører
Et samarbeid mellom Stiftelsen Storedal Kultursenter, Sarpsborg kommune, Østfoldmuseene, Beitostølen Helsesportsenter og Johansen Monumenthuggeri. Forestillingen støttes av Østfold fylkeskommune, Lions, Fritt Ord, Arbeiderbevegelsens Kulturnettverk, AOF Østfold, LO, Norges Blindeforbund og Ridderdagene på Storedal.

Earlier Event: August 24
DAGFINN LYNGBØ - Brygga Kultursal