Back to All Events

PREMIERE: «FRA MØRKE TIL LYS» - Storedal Kultursenter

24. august 2017 er det premiere på forestillingen «Fra mørke til lys» – en varm, var og vakker hyllest til mannen, idealisten gründeren, musikeren og livsfilosofen Erling Stordahl ute i det vakre amfiteateret på Storedal Kultursenter.
Det er skuespiller Bjørn Skagestad, fra Nationaltheatret i Oslo, som skal gi oss opplevelsen av Erling Stordahl, hans liv, tanker og filosofi.   Stykket er en nyskapende og annerledes forestilling hvor unike lydkulisser setter rammen rundt den «nåtidige» og historiske fortellingen.

I møte med nåtidens «Erling Stordahl» får vi et unikt innblikk i hans og stedets historie – og via «lydkulissene» vil vi også møte de «historiske stemmene» – fra Erling Stordals egne hørespill «Fra mørke til lys», med blant annet skuespillerne Tore Segelcke, Tor Stokke, Rolf Søder og Gisle Straume. Fortelleren er Guro Skottene.

Regi og bearbeidelse: Karl Erik Solgård Lyd-design: Jonas Bjerketvedt

Billetter er i salg nå på ticketco.no  men de kan også kjøpes før hver forestilling ved inngangen til amfiet.
Billettpris kr. 150.- For grupper over 10 pers. kr. 100.- pr. person.

I forkant av forstillingene kan du besøke den unike Sansehagen, monumentet Ode til lysetog oppleve utstillingene Skimt av naturfotograf Rolf Sørensen og Frolic in Stone av den japanske billedkunstneren Kazuhiro Nomura.  I tillegg kan du få kjøpt kaffe, kaker og mineralvann.

Dette er et samarbeide mellom Stiftelsen Storedal Kultursenter, Sarpsborg kommune, Østfoldmuseene, Beitostølen Helsesportsenter og Johansen Monumenthuggeri.