Back to All Events

KULTURHISTORISK VANDRING TIL BARM PÅ VESTERØY - Kystmuseet Hvaler

Kystmuseet Hvaler inviterer til kulturhistorisk vandring på Barm på Vesterøy onsdag 23. august. Barm er en liten bortgjemt perle der det ligger plassert litt utenfor allfarvei sør for Vauerkilen og vest for Utgårdskilen. I naturskjønt terreng går vi gjennom de gamle bosetningene på Botten og Barm. På turen passeres dessuten Hvalers største innsjø – Barmetjern.

Guide på turen er lokal kjentmann Rolf Utgård. Rolf kommer opprinnelig fra Utgårdskilen, kun et stenkast unna Barm, og er således godt kjent med både naturforhold og kulturhistorien i området. Han har dessuten intervjuet flere av de gamle fiskerne fra Barm, og vil formidle deres historie til oss.

Møt opp på parkeringsplassen til Guttormsvauen kl. 18.00. Her er det gode parkeringsforhold og kort vei til innkjørselen til Barm. Vi legger opp til en liten kafferast underveis. Ta derfor med sitteunderlag og drikke. Turen avsluttes ca. kl. 20.00.

 

Tid: Onsdag 23. august kl. 18.00

Pris: Kr. 60,- for voksne, kr. 20,- for barn.

Velkommen til tur i naturskjønt terreng. Vel møtt!!