Back to All Events

MIMREDAG PÅ STOREDAL KULTURSENTER

I anledning Kong Magnus Sigurdssons 900 års jubileum vil vi søndag 13.august by på en helt spesiell mimredag.

Vi har gleden av å invitere deg til mimredag på Storedal Kultursenter i Skjeberg.

For mange er Erling Stordahl og Gunnar Engedahls gamle gode slagere gode minner – kanskje fra barndommen? Søndag 13.august ønsker vi ved Storedal Kultursenter å sette senterets foregangsmann og person på kartet. Erling Stordahl tanker og sanger var til inspirasjon for mange, vi ønsker derfor la deg og dere få oppleve og ta del i dette. Søndag 13.august arrangerer vi en mimredag. Senteret åpner kl. 12.00, her vil det bli servert kaffe og vafler samt mulighet for en spasertur i naturskjønne omgivelser i vår sansehage. Kl. 13.30 byr vi opp til allsang, gruppen Lise & Kællæne tar frem sine trekkspill og vil spille 10 – 12 kjente og kjære melodier.

Kl. 15.00 vil kultursenterets formidler, Eileen Jahren Eriksen holde et foredrag om Erling Stordahl, hans virke og liv – med spesielt blikk på Storedals historie og filosofi, og med påfølgende omvisning i sansehagen.

Har du noen spørsmål? Ta kontakt med Eileen Jahren Eriksen,eileenjahren.eriksen@ostfoldmuseene.no

Earlier Event: August 12
Abba the Journey - Losen