Back to All Events

Knut Anders Sørum - Losen fredag 7. juli - Losen

Den 29.oktober 2016 ble Knut Anders Sørum den første mannlige artist som vinner NRKs STJERNEKAMP noensinne!

Hans store stemme, hans formidlingsevne - og hans trivelige vesen har sjarmert hele Norge. De siste 20 årene har Sørum levd og virket som artist, låtskriver og musiker. En kritikerrost Prøysenplate i 2010 ble etterfulgt av en soulplate på totning-dialekt i 2013 hvor Sørum står bak alle låtene selv. Dette førte blant annet til det ærefulle oppdrag som oppvarmingsartist for Stevie Wonder på Kongsberg Jazzfestival i 2014.

Den 21.oktober 2016 lanserte Sørum sitt neste album, også dette på dialekt, og med låter skrevet av Sørum selv. Denne gangen ble albumet produsert av legendene Kjetil Bjerkestrand og Erik Hillestad. Albumet er beskrevet som innovativ groovy pop med soulvokal. Anmelderne er begeistret også denne gang.