Back to All Events

Helsereise på Bøensætre husmannsplass i Aremark


Gi deg selv en liten gave og bli med til vakre Bøensætrei Aremark kommune. Sætra ligger flott ned til et skogs tjern med flere deilige badeplasser. Her kan du både ta deg en ro – og eller en kano tur, gå tur inn til Tjøstel natur reservat, en sykkeltur på fine skogsbilveier eller bare nyte tilstedeværelsen på Bøensætre som er Østfolds best bevarte husmannsplass.  Stille og rolig omgivelser får deg til å senke skuldrene og komme mer i balanse med deg selv. Dette blir en weekend med helsebringende aktiviteter som yoga, hjemmelaget spa og mindfulness og masse sund og spennende mat.

Hvordan lage sine egnene kremer, masker og andre alternative produkter til kroppspleie. Det er enkelt og rimelig – og ikke minst gøy. Vi gjennomfører en nydelig spa med ansikts rens, dampbad, ansiktsmasker, kremer og avslutter med en nydelig ansikts massasje. Alt lager du selv, og mange av ingrediensene plukker vi fra naturen. Du får tips og oppskrifter- og masse inspirasjon til hvordan pleie seg selv.

Det blir rens både innvendig og utvendig. I løpet av helgen kommer du til å få mange tips og råd om mat og matlaging, ved og bruke mye av det Bøensætre har og by på både av ville vekster og grønnsaker fra urtehagen lager vi sunne og smakfulle retter. Matlaging med rene råvarer som gjør kroppen godt.

Dette er luksus i enkle omgivelser du bør unne deg selv.

Overnatting med maks 10 deltakere i husmanns stue og stabbur.

Kurset holdes av Hedda Kortnes