Back to All Events

Postgirobygget - Konsert - HvalerSommerfestiHvaler - Hvaler Gjestgiveri

POSTGIROBYGGET = "soundtrack" til den norske sommeren

Det finnes mange sommerslagere som gir deg den gode sommerfølelsen, men noen av de mest gjenkjenbare sommerlåtene de siste 20 årene er utvilsomt fra diskografien til bandet POSTGIROBYGGET. Bandet gjester festivalscenen til Hvaler Gjestgiveri denne sikkert vakre Olsok-kvelden i skjærgårdsparadiset Hvaler.

Postgirobygget slo ned som en bombe i norsk musikkliv, da deres debutalbum ”Melis” i 1996 raskt solgte mer enn 160 000 eksemplarer. Og med hitsingeler som ”Bohemen Leve”, ”En Solskinnsdag” og ”Idyll” ble bandet allemannseie.

Siden har det blitt syv album og massiv turnéring over hele landet, og betegnelsen "Norges beste liveband" har blitt brukt flere ganger om Postgirobygget. Postgirobygget legger ut på jubileumsturné med "Idyll" og sørger for sensommer-stemning på Hvaler Gjestgiveri.

Arrangementsinformasjon

Dørene åpner kl.18.00. 
Supportband kl.19.00 - Postgirobygget kl.20.30. 
18-års grense uten foresatte

Ledsager med gyldig ledsagerbevis gratis uten billett. 
Mat, øl, vin. 
Gratis parkering på jordet ved Gjestgiveriet. 

Earlier Event: July 29
Jan Eggum - Losen