Back to All Events

Latter i Larkollen - Jonna Støme, Jonis Josef, Jonas Rønnig og Adam Schjølberg - Larkollen (Parkeringsplassen)

Vi kliner til med Latter i Larkollen igjen. Vi gleder oss til  å se Jonna Støme, Jonis Josef, Jonas Rønnig og Adam Schjølberg på parkeringsplassen! 
 

Jonna Støme  har siden 2000 gjort stor suksess som komiker landet rundt. Jonna har en unik evne til å finne de bittesmå tingene i hverdagen som vi alle kjenner oss igjen i og blåse dem opp til uante proporsjoner. I 2010 ble Jonna nominert til Komiprisen for forestillingen Fargerikt Faenskap i kategorien Beste Stand-Up artist. Unge herr Støme har i tillegg lang fartstid som TV-fjes, vi nevner Guru og Liga på NRK, Rikets Røst med Otto Jespersen på TV2 eller Judas på TVNorge. Likefullt er det på scenen Jonna er i sitt ess og vi gleder oss til å se han på parkeringsplassen!

 

Jonis Josef er en av de nye stjernene i standup Norge. Han har holdt på med standup siden 2014 og har allerede rukket å gjøre et stort inntrykk, og har høstet svært god respons for sine vittige og sjarmerende natur. Med sin unike bakgrunn tar Jonis deg med til en interessant verden full av humor. Dette er en komiker som må oppleves!

 

Jonas Rønning slo igjennom som stand up-komiker med showet “Stand Up & Go” i 1997, og er en av landets mest habile og ettertraktede komikere. For mange er han kjent som Megafonmannen, Han har vunnet “Stå Opp-prisen”og har vært nominert til både Gullruten og Komiprisen. Han har til og med underholdt med kongen i salen. Dette vil du ikke gå glipp av!

 

Adam Schjølberg er for de fleste kanskje mest kjent fra det populære programmet SOFA på NRK1. Utover dette har Adam deltatt i en rekke programmer på radio og tv, vi nevner Homsepatruljen, Tidenes Morgen, Fritimen, Beat For Beat, Kvelden Før Kvelden, På Tur Med Dag Otto, Fingrene Av Fatet, Huskestue og Melodi Grand Prix +++ Det kanskje ikke like mange er kjent med er at han er en meget habil standup komiker, i 2015 var Adam å finne i oppsetningen «JuleLatter» forestillingen solgte nærmere 11000 billetter og fikk terningkast 5 i Dagbladet.

Adam er et fyrverkeri på scenen, dette blir rått!