Back to All Events

Melissa Horn - Losen lørdag 15. juli - Losen

Melissa Horns femte album "Jag går nu" från 2015 beskrevs av henne själv som en seperationsskiva. Det följdes under våren 2016 upp av en omfattande turné med över 50 datum i Norden som med några få undantag var helt utsåld. Sommaren innebar allt från stora konserter på Liseberg och Gröna Lund till festivaler som Bråvalla, Peace & LovMelissa Horn femte album "Jeg går nå" fra 2015 ble beskrevet av seg selv som en separasjon plate. Det ble fulgt i løpet av våren 2016 etter en omfattende gjennomgang av over 50 datoer i Norden med få unntak, var helt utsolgt. Summer betydde alt fra store konserter på Liseberg og Gröna Lund til festivaler Bravalla, fred og kjærlighet og Storsjöyran og små konsertsaler i Norge. Melissa var også en del av den omreisende konsertpakke "A Walk In The Park" med Lars Frederiksen, Miriam Bryant og Amanda Bergman.e och Storsjöyran samt mindre konserthus i Norge. Melissa var också en del av det ambulerande konsertpaketet "A Walk In The Park" tillsammans med Lars Winnerbäck, Miriam Bryant och Amanda Bergman.