Back to All Events

Jonas Alaska trio 2017 - Konsert - Cafè Oline

Jonas Alaska – trio 2017

 

Nostalgi, barndomshistorier, ubehagelige tenåringsøyeblikk,  humoristiske betraktninger og både uforbeholden og ulykkelig kjærlighet. Alt dette er tematikk i Jonas Alaskas tekstunivers. Han er en av disse artistene som virkelig når gjennom støyen, og kan fengsle publikum i små og store forsamlinger med sine nære låter og særegne gitarspill.

 

Siden han ga ut det selvtitulerte debutalbumet i 2013 har Jonas vunnet Spellemannpris og adskillige stipender. Han har stått på de fleste av landets store og små konsertscener og festivaler adskillige ganger, og turnert i utlandet både alene, og sammen med Melissa Horn og Sivert Høyem. Alaska har gitt oss musikk man kan gråte, kline og danse til - og spille høyt i baksetet av bilen.

 

Kort fortalt er Jonas en artist det er verdt å få med seg, både på konsert og hjemme på sofaen. Vi kan garantere en kveld med gode historier, i tillegg til både kjente og helt nye låter.