Back to All Events

Summer Kickoff - Fredikstad - Kongstenhallen

24. juni meldes det om fullstendig kaos i Kongstenhallen!

Etter å ha herjet rundt og dominert Fredrikstads skoleball, tar de nå steget videre og går ut med sitt aller første egenproduserte show. Sammen med Mike Mozer, og en dansende banan skal CFG heve taket, og skape elleville tilstander i Kongstenhallen. Utallige mengder konfetti, co2 effekter, et ultratrippelt megapower lysshow, og en atmosfære du aldri vil glemme. Dette er festen du ikke vil gå glipp av! Dette er Summer Kickoff – Fredrikstad 2017!

 

 

–––––– INFORMASJON ––––––

 

Dørene åpner: 19:00

Showstart: 20:00

Aldersgrense: 13 til og med 17 år (derav. rusfritt arrangement!)

Sted: Kongstenhallen, Fredrikstad

 

 

Billettpris:

KUN Kr. 200,- til og med 21.mai!! (TILBUD - 30% RABATT)

Ordinærpris: Kr. 300,-

Merk: Arrangementet vil bli filmet, dette godkjennes ved billettkjøp

 

Vær raske – her blir det fort utsolgt!

Vi gleder oss til en helt syk fest sammen med dere!

 

 

–––––– OM ––––––

 

OM CFG:

Carl Fredrik G. Løken (CFG), er en ung up & coming DJ og musikkprodusent. Han har bred erfaring fra scene og underholdning, og har utmerket seg for sine energiske dj-sett hvor han blander den nyeste musikken med fete mashups, remixer, og de beste slagerne fra 80, 90, og 2000-tallet.

 

Dette har ført til et samarbeid med flere av største artister, musikkprodusenter og bookingbyråer.

Det siste året har han reist rundt omkring i Norge og herjet med dansegulvet. Med sin store lidenskap for musikk, og en vill energi bak miksebordet kan det forventes god stemning, og høy partyfaktor! Han melder om elleville tilstander i Kongstenhallen 24. Juni.

 

Følg CFG på

Facebook: https://www.facebook.com/cfgmusic2/?fref=ts

Instagram: https://www.instagram.com/cfgmusic/

Web - http://www.cfgmusic.no/

 

Support by Mozer Music:

Mike Mozer (Mozer Music) er en ung og fresh DJ og Musikkprodusent. Med sin sterke lidenskap for musikk, sin utrolige energi og sin bakgrunn som EDM-entusiast skaper han en sinnsyk stemning blant både unge og voksne.

 

På sammenhengende ett år har han stilt som solo DJ og som support / collab-DJ på utallige mange gigs rundt omkring i Østfold og Akershus. På veldig kort tid har han hatt en ekstrem utviklingskurve, og jobber seg stadig oppover. 17. Juni garanterer han en syk fest med en vill stemning, de feteste mashupsene og den fresheste musikken. 

 

Instagram: https://www.instagram.com/mozer_music/

Kontaktes på: Mozermusic@gmail.com

 

 

 

 

Earlier Event: June 24
Evert Taube på Strømtangen