Back to All Events

Coppelia - Eldbjørgs ballett og dansestudio - Parkteatret i Moss


1 jun 2017      18:00


2 jun 2017       18:00


3 jun 2017       14:30


3 jun 2017        18:30


4 jun 2017     14:30


4 jun 2017      18:30


Eldbjørgs ballett og dansestudio fyller 50 år og setter opp eventyrballetten Coppelia. Over 350 av Eldbjørgs sine ballett elever fra alder 4 - 19 år tar publikum med i inn i magiens verden gjennom flotte koreografier og danseglede. Denne gangen samarbeider vi med tidligere solistdanser ved den Norske Opera og Ballett, Ketil Gudim. 

Handlingen utspiller seg i en landsby der den ensomme Doktor Coppelius er på jakt etter den perfekte magiske formelen slik at han kan bringe sin vakre mekaniske dukke, Coppélia, til live. Den unge Swanhilda er forlovet med sin Franz, men han har sitt blikk festet på den mystiske jenta som sitter på Dr. Coppelius sin balkong. De vet ikke at hun kun er en dukke. Misforståelser og komplikasjoner oppstår i det de blir vitne til at Doktor Coppelius tester ut dukkens mekaniske funksjoner, og Swanhilda blir revet med av sjalusi når dukken tilsynelatende flørter med hennes forlovede, Franz, som blir betatt av den vakre dukken. Drevet av sjalusi, nysgjerrighet og kjærlighet starter et magisk eventyr med forviklinger og humor.

 

Aldersgrense 4 år. Barn under 15 år anbefales å være i følge med en voksen person. Dørene åpner en time før arrangementets start.