Back to All Events

Lilli Bendriss fra "Åndenes makt" - Sarpsborg scene

Lilli Bendriss er medium og en kjent TV-personlighet i programmet "Åndenes Makt". Hun er kursutvikler, mentor, og forfatter av bøkene "Gaven" og "Bevissthetsskiftet". 4. mai kommer hun til Sarpsborg scene i regi av Norsk Spiritualist Forening avd. Østfold.

I over 20 år har hun demonstrert og undervist i paranormale fenomener og hjulpet titusenvis av mennesker til å oppnå en mer tilfredsstillende forståelse av sitt liv og tilværelse.

"Temaet for denne kvelden vil være å feire livet. Ikke bare livet som vi kjenner det i vår fysiske verden, men den usynlige verden som sameksisterer med oss. Gjennom mine mange år som praktiserende medium har jeg fått en forståelse for de mange lag av eksistens vi alle er en del av. Det er også min forståelse at vi ikke er alene i dette enorme universet, og jeg vil dele mine opplevelser fra «ut av kroppen»-reiser.

Vi lever i en tid hvor mange nye sannheter vil se dagens lys, og de vil føre til at religion og vitenskap nærmer seg hverandre. Vi åpner vinduet til en større virkelighet, og det er en dyp resonans i meg på at vi aldri opphører å eksistere, men simpelthen skifter fokus i en evig skapende virkelighet. 

• Hvor kommer vi egentlig fra? Og hvorfor kom vi til denne planeten?

• Hva skjer når vår bevissthet løsriver seg fra vår fysiske kropp ved døden?

• Trommereise for aktivering av det tredje øyet.

• Lett trance kanalisering med beskjeder fra «The Council of Elders»

 

Gleder meg enormt til å samskape magi med dere denne kvelden, og ønsker dere hjertelig velkommen."

 

- Lilli Bendriss