Back to All Events

Foredrag med Ingvard Wilhelmsen - Askim kulturhus

«Vi står sterkest sammen når vi står sterkt alene»
Har du ikke fått med deg Ingvard Wilhelmsen sitt foredrag, har du gått glipp av noe. To ganger tidligere har han holdt enestående og engasjerende foredrag til fullsatte saler i Askim. «Vi står sterkest sammen når vi står sterkt alene» omhandler våre holdninger og handlinger. Skal vi fungere godt i familien, arbeidsfellesskap eller større sammenhenger er det viktig at hver enkelt person står trygt i eget liv. Wilhelmsen er derfor opptatt av våre holdninger, til oss selv, andre mennesker, liv, død og usikkerhet.

Professor emeritus Ingvard Wilhelmsen er spesialist i indremedisin og psykiatri samt forfatter. Hans foredrag byr på like mye humor, som på alvor. Han lærer deg å legge vekk alle bagateller og bekymringer og tenke rasjonelt i dine daglige gjøremål. Med glimt i øyet, rister han litt realisme inn i de nokså overskyggende katastrofetankene vi alle kan ha fra tid til annen.

Vi vil også få musikalsk innslag av Rhoda Ondeng Wilhelmsen som er profesjonell sangerinnen med utdannelse fra Kenya, USA og Norge.

Velkommen!