Back to All Events

EXITUS - død, sorg og melankoli - Galleri F 15


23 mai 2017


30 mai 2017


8. april – 31. mai 2017

Galleri F 15

Døden har til alle tider vært et viktig tema for kunstnere. Sorg, melankoli, angsten for å dø og angsten for døden selv, er empiriske, eksistensielle erfaringer som ethvert menneske en eller annen gang i livet blir konfrontert med. I utstillingen Exitus - død, sorg og melankoli, kommer tolv ulike perspektiver på temaet døden til uttrykk, der dødens emosjonelle, personlige kraft går som en klar, forbindende tråd gjennom alle verkene.

En katalog med bilder fra utstillingen vil være tilgjengelig noen uker etter åpningen.

Kunstnere:  Tor Børresen (NO), Peter Brandt (DK) & Sands Murray-Wassink (US/NL), Mattias Härenstam (SE/NO), Thomas Henriksson (SE/DE), Jannicke Låker (NO/DE), Sverre Malling (NO), Claudia Reinhardt-Teljer (DE), Ursula Reuter Christiansen (DE), Jo Spence (GB), Per Teljer (SE/DE), Ina Wudtke (DE). Kuratorer: Claudia Reinhardt-Teljer
og Dag Aak Sveinar.

-------------------------

Vi gjør oppmerksom på at enkelte verk i utstillingen kan virke støtende 

Barn oppfordres til å gå i følge med en voksen

------------------------

FORMIDLING 


FAMILIEVERKSTED  PÅSKEN
Onsdag 12. april
kl. 12.00 - 14.00 


KUNSTTIMEN
Fredag 28. april kl. 13.00

OMVISNING
Hver søndag kl. 14.00