Back to All Events

Nostalgic Groove - Kulturhuset Gleng

Med strålende respons etter Metal Gods of Sarpsborg i august 2016 har gutta i Nostalgic Groove bestemt seg for å gjøre mer ut av det enn intensjonen om kun å være et «One Night Only» fenomen. Nostalgic Groove er et tribute band til hardrocken mellom 1970 og 1995. En epoke hvor hardrocken stod sterkt og farget oppveksten til mange i en tid hvor internett, streaming og Spotify ikke eksisterte, og hvor vinylplaten fortsatt regjerte. Bandet spiller kjente - og noen litt mindre kjente - låter av band som har satt spor etter seg, og influert både egne og andre artisters karrierer. Bl.a kan nevnes Kiss, Deep Purple, Dio, Whitesnake, Mötley Crüe, D-A- D, Thin Lizzy, Van Halen mm. Repertoaret er plukket med omhu for å fremkalle nostalgiske øyeblikk, luftgitarposering og «fri fot». Nostalgic Groove ønsker å skape en klassefest feeling
ved at publikum treffer gamle kjente og generasjoner kan forenes med musikken i sentrum. Bandet består av kjente skikkelser fra Sarpsborg musikk miljø både da og nå.

Nostalgic Groove består av:

Bjørn Øyvind Bya – Vokal

Steinar Jørgensen – Bass

Thomas Pettersen – Trommer

Till Forsberg – Gitar

Ingvar Sandvik – Gitar

Jeanette Solvang og Trude Bergli Jamissen – (kor/vokal) kompletterer lydbildet og gir bandet et unikt uttrykk.

Earlier Event: May 20
Kammerfest i Østfold 2017