Back to All Events

Pulse of Floyd - Sarpsborg scene

THE DELICATE SOUND OF PINK FLOYD

 

Pulse of Floyd hadde sin første konsert i Kulås, Sarpsborg for 9 år siden. Bandet består av flere sarpinger og  nå gleder de seg til å besøke Sarpsborg scene igjen 13. mai 2017.

Etter kjempesuksess under festuken i Kulås i forbindelse med 1000-årsfeiringen, kommer bandet tilbake til Sarpsborg scene. Også i år har Pulse of Floyd med seg Grålum Vokalis som støtte.

2017 var et godt år for Pulse of Floyd. Det har stort sett vært utsolgte kulturhus på samtlige plasser bandet har besøkt, og Pulse of Floyd har virkelig blitt populære hos landets Pink Floyd-fans.

Pulse of Floyd har siden 2007 formidlet Pink Floyds ikke bare musikalske uttrykk, men også Pink Floyds spektakulære visuelle uttrykk i form av store lyseffekter, lasershow og videoprosjektering .

Uten unntak har Pulse of Floyd mottatt stående ovasjoner av et gripende og overasket publikum. Flere kulturhus i landet har hatt gjentagende besøk av bandet, og publikum viser sin interesse ved å kommet tilbake på neste konsert.

Av kulturhus som har hatt suksess med Østfoldbandet er bl. a. Olavshallen i Trondheim, Rockefeller, Sentrum Scene, Ibsenhuset, Bølgen Kulturhus m.fl.

De to gjenværende medlemmene i Pink Floyd har offisielt gått ut med at det ikke blir flere konserter og album. De erklærte slutten etter utgivelsen av bandets siste album i 2014.

Derfor kan ikke Pink Floyd-musikken lenger oppleves ”live” med originalene, derfor er en Pulse of Floyd-konsert attraktiv blant landets Pink Floyd-elskere. Tilhengere av Pink Floyd er mange, og det rekrutteres stadig nye unge fans. Interessen viser seg å være meget stor rundt om i landet.

Det handler om å være tro mot originalen. ”Pulse of Floyd lyder autentisk med Pink Floyd” er utsagn fra publikummere og kritikere.

Pulse of Floyd-produksjonen består av 11 musikere og sangere samt en teknikk stab på 6 personer. Totalt 17 stk på veien med lys, AV og laserutstyr som tåler sammenligning med de største turnéproduksjonene i landet.

Earlier Event: May 13
Magic Pie - Parkteatret i Moss
Later Event: May 14
Nætur med DNT - Skjetve rundt 2