Back to All Events

Tivolihaven -en hardtarbeidende musikalkomedie - Blå Grotte


Tivolihaven - En hardtarbeidende musikalkomedie! Forestillingen tar for seg en fordums kulturinstitusjon i Fredrikstad: Arbeiderforeningens teater, Tivolihaven. Forestillingen er både Blå Grottes 10 års jubileumsforestilling og en av Fredrikstad 450 års pilarer. Manus: Desirée Ulvestad-Grandahl og Dag Sørlie. Musikk: Alexander Hermansen Med blant andre: Monica Hjelle, Talina Hansen Skogseth, Morten Milde, Charlotte Brænna og Øyvind Boye Løvold. Stykket hadde urpremiere på Røde Mølle i 2005, til strålende kritikker. Manuset og musikken er nå pusset opp, og stykket vil være en av pilarene i Fredrikstads 450 års jubileum og Kulturhuset Blå Grottes 10 års jubileumsforestilling. Forestillingen er en fiktiv fortelling laget som en tverrsnitt av historien fra Arbeiderforeningens glansdager på 20-tallet. På scenen møter du et ensemble fylt opp av nasjonale og lokale navn. Proffer og amatører. Dansere og band. Produsenter er Helga Aakre & Desirée Ulvestad-Grandahl (som utgjør Tivolihaven Produksjon) i samarbeid med Kulturhuset Blå Grotte. 1. mai 2017 åpnes teppet for en hyllest til kulturhistorien og byen vår -fylt av latter, farger, musikk, forviklinger og kjærlighet! Regi: Desirée Ulvestad-Grandahl Koreografi: Linn Olsen Bli med på festen - billettsalget er i gang!