Back to All Events

Ingrid Olava - Sarpsborg scene

Fredag 7. april kan du ta påskeferie med en av landets fremste musikalske formidlere. Velkommen til konsert med Ingrid Olava!

Ingrid Olava har sunget seg inn i våre hjerter og for lengst befestet sin posisjon blant landets mest substansielle og viktige artister.

Siden den kritikerroste debuten med "Juliet’s Wishes" har Ingrid Olava med sin karakteristiske stemme og vakre pianospill levert et imponerende antall konserter, og en låtkatalog som har resultert i en mengde priser og nominasjoner gjennom en popkarriere på 10 år.

I tillegg til sin egne sterke katalog med publikumsfavoritter som «Only Just Begun», «Summer House», «Warrior Song», «Jackie Kennedy», «Brand New Oslo» og «Mens Jeg Sover», har Ingrid Olava alltid omfavnet og tolket andre kunstnere. I konsertformatet har hun dermed utviklet seg til å bli en eklektisk blanding av eget og andres materiale.

Ingrid Olava har gjennom 10 år laget vakker popmusikk til oss. Nå går begeistrede rykter om at hun har begynt å lage låter også på norsk. Lørdag 1. oktober fikk vi første smakebit med en sterk og vakker fremføring av låta Hekt på NRK Lindmo.

Hekt er tittelsporet på en tospråklig EP som ble til dypt inne i en svensk skog. På leting etter ny retning ble det viktig å omfavne både norsk og engelsk, det umiddelbare og direkte, og det mer poetiske og innadvendte. Resultatet har blitt en dypt personlig, og ganske så cinematisk utgivelse.

Vinteren 2016/2017  blir svært spennende for Ingrid Olava: I tillegg til flere planlagte utgivelser av ny musikk, en rekke konserter og flere musikkvideoer, skal hun også som skuespiller delta i flere filmprosjekter.

Fredag 7. april spiller hun på Sarpsborg scene. Velkommen!