Back to All Events

Konsert med Kristin Asbjørnsen (Traces of you) - SAGA - Son kulturkirke

Kristin Asbjørnsens stil har røtter i «singer/songwriter»-tradisjonen og lar elementer fra afrikansk verdensmusikk, spiritual og jazz flyte inn i musikken. Hun har en stemme med et uvanlig bredt klangspektrum som gjør det mulig å fremføre vokal musikk med særlig stor dynamikk, kontrast og kraft.

I sitt nye samarbeid med den senegalesiske koraspiller Ablaye Cissoko og gitarist Olav Torget har Kristin laget konserten ”Traces of you”, et bestillingsverk skrevet for Global Oslo Music.

Trioen åpner et nytt landskap i Kristins mangefasetterte musikkunivers. Musikken vil bære avtrykk fra både vestafrikansk musikk, visesang og kontemplativ, nordisk jazz.
Musikerne har 

sammen utviklet arrangementene. I en særdeles vakker og original ensemblesound veves sildrende kora, gitarer og sang i et organisk, kammermusikalsk lydlandskap. Tematisk kretser sangene rundt tap, livsavtrykk og kjærlighetens omdannelser.