Back to All Events

Søppel og velferdsprofitører - Litteraturhuset Fredrikstad

Rødt Fredrikstad inviterer til møte med leder Bjørnar Moxnes. De fleste er enige om at bestemor ikke skal legges ut på anbud, men når det gjelder fellesskapets tekniske tjenester, som renovasjon og renhold, er bildet et annet. Søppelskandalen i Oslo gir nytt liv til denne diskusjonen. Bjørnar Moxnes har det siste halvåret jobbet for at Oslo kommune skal bryte kontrakten med Veireno. Han vil snakke om ideologi og brudd på arbeidsmiljøloven. Bjørnar Moxnes er leder av partiet Rødt. Kl. 18.00: Før arrangementet blir det medlemsmøte i Rødt med innledning om Rødt’s hovedsaker i valgkampen. Foto: André Løyning Pris: Gratis Sal: Egalia Arrangør: Rødt Fredrikstad http://litthusfred.no/events/veirenosaken-og-velferdsprofitorer/