Back to All Events

Queenie - Forever - Parkteatret i Moss

Nå endelig i Norge!

Med hundretalls konserter i hele Europa og deler av Asia siden 2006 har Queenie fått entusiastiske fans over hele verden. År 2008 spillte Queenie som hovedband på verdens største Queen-festival i Montreux, innbydt av Freddie Mercurys personlige assistent,selve Peter Freestone.

Første steget i karrieren for dette fantastiske bandet var deltagende i tv-serien " I Got Talent", framfor milliontalls av betatte tv-seere fikk Queenie sitt fantastiske gjennombrudd.

Queenie gjennomfører alle låter med autentisk instrumentering og ingen innspillt musikk på trackmaskin, akkurat som Queen gjorde det. Kombinasjonen av autentisk instrumentering ,og Michael Kluch sin fantastiske stemme, gjør hvert show til en unik og imponerende levende opplevelse full av energi.

Autentiske kostymer og en massiv scene og lyd/lysproduksjon gjør showet til en unik opplevelse. En kveld fyllt med megahits som Radio Gaga, I Want IT All, Bohemian Rhapsody, We Will Rock You, We Are The Champions og mange, mange flere.

Earlier Event: April 29
Queenie - Forever - Parkteatret i Moss
Later Event: April 29
Queenie - Forever - Parkteatret