Back to All Events

OLE EVENRUD - HELE HISTORIEN - Brygga Kultursal Halden

Hele historien - Fra da til nå 1982-2017

Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har hørt - Du skulle ha skrevet en bok, du Ole. Vel, nå er det bare det at det aller meste jeg har drevet med gjennom livet, kommer med lyd. Noen ganger dårlig, noen ganger god…men alltid med lyd.

Så derfor har jeg valgt å lage en musikalsk selvbiografi.

Bli med meg fra den spede start hjemme med ”Blond & billig” og sertifisert popstjerne, via ”Ayatollah”, ”Idolator”, ”This town”, USA, på trynet og opp igjen.

Så reiser vi videre til Stockholm, "R.O.C.K", hjem igjen, låtskriver, produsent, plateselskapsjef, ut igjen, A-ha, Abba teens, Ace of Base, hjem igjen, Halden – Bakke, Idol, Kurt, Gylne Tider, Allsang på Grensen, sliten.

Så er det på den igjen: Radio Prime, Stjernekamp, Gud med oss , Br. Colbjørnsens Eftf., ”Det vanskelige 6. albumet”, Asbjørnsen &Co…. Alt dette på to timer, ja, det tror jeg til og med jeg skal få slite med!

Her er den : ”Hele historien – fra da til nå 1982 – 2017.
Det vil bli lyd, det vil bli anektoter, det vil bli orkester, gjester og en håndfull røverhistorier.

Velkommen!

Med vennlig hilsen Ole.


Info om transport:
Det er togforbindelse til Østfoldbyene og Oslo begge veier. Siste tog fra Halden går kl. 22.00. Se mer på https://www.nsb.no/

Earlier Event: April 29
Faulk på en lørdag på Magenta