Back to All Events

FBJs Lørdagskonsert - Havnelageret

HOLMEN RHYTHM`N` BLUES BAND Havnelageret byr på urpremiere med nyskapelsen HOLMEN Rhythm 'n' Blues Band lørdag 29. april. Bandet består av erfarne musikere som kjenner hverandre godt gjennom ulike sammenhenger: Gull & Grønne, Clink, Båthusrevy-bandet, Modou & The High Hats og et utall freelance-oppdrag. Her finnes også enkelte tilfeldige innslag av det man kaller familiebånd. Utgangspunktet for bandet er et felles ønske om "go basic", og sparke litt i røttene til musikken de elsker mest. Repertoaret blir rettet mot rendyrket Blues og Rhythm 'n' Blues. Særdeles personlige tolkninger av kjente og mer ukjente høydepunkter fra den blå verden og også noen drypp av eget materiale. Her legges det mye vekt på sang - men også røff improvisasjon, noe som ligger i bluesens natur. Bandnavnet falt helt naturlig ettersom musikerne har base i et platestudio midt i Fredrikstads gamle arbeiderbydel, Holmen. Besetning: Roger Amundsen, piano/sang Eivind Ystrøm Petersen, gitar Anders Amundsen, piano/sang Frank Rune Johansen, Trommer Fride Amundsen, sang

 

Earlier Event: April 29
Gøy med papir - St.Croix-huset