Back to All Events

VINFEST 2017 - Litteraturhuset Fredrikstad

Fredag 28. april 2017
Klokken : 16:00 - 20:00

Pris: Se prisliste
Sal: Egalia/Thygesen
Arrangør: Griff Event 

Gode vinopplevelser bør deles. Med Vinfest Fredrikstad 2017 samler vi for tredje gang vininteresserte i Østfold. Velkommen til foredrag med bla. Sigurd Wongraven, masterclass med Geir Salvesen, lagringstips, serveringstips, vinsmaking og masse hyggelige folk. 

Fra kl. 1600 til 2000 vil Litteraturhuset flomme over av publikum, utstillere, importører, kjennere, skribenter, representanter fra små og store vingårder – og vin. Rødt, hvitt, rosa og musserende fra et bredt utvalg av produsenter står på menyen. Fra kl. 1500 til 1600 blir det en egen samling for HORECA-markedet med inviterte fra hotell- og restaurantbransjen i Østfold.

Sigurd Wongraven produserer flotte viner av ypperste kvalitet under navnet «Wongraven Wines». Mange kjenner kanskje Sigurd best som frontfigur i black metal bandet, «Satyricon», som har hatt stor internasjonal suksess, og gjester i sommer Tons Of Rock i Halden.

 Geir Salvesen var Aftenpostens vinskribent i 26 år. Han har skrevet 15 bøker om vin og mat – og ikke minst, Norges mest omstridte og beryktede vinomtale. Masterclass Chablis. Et av verdens mest berømte vinområder ligger i et gammelt østersbed fra Jura-tiden. Chablis. Er det fotsvetten fra dinosaurene vi lukter, eller noe annet? Vinjournalist-veteran Geir Salvesen tar deg med på en reise inn i dette spennende området. Vi smaker på flere vinstiler derfra.

Priser:

Vinfest 2017: 390,- (gir tilgang til vinsmaking i Egalia)

Vinfest 2017 + foredrag med Sigurd Wongraven: 500,-

Vinfest 2017 + Masterclass med Geir Salvesen: 590,-

Full Vinfestpakke: 700,- (Vinsmaking i Egalia, foredrag med Wongraven og masterclass med Salvesen).