Back to All Events

Rockabilly Party med The Hard Rollin' Daddies på Allaktivitetshuset - Skarmyra allaktivitetshus

Rockabilly-trioen the The Hard Rollin' Daddies debuterte i februar 2010 på the Wild Bunch Rock'n'Roll Club i Moss, som backing-band for amerikanske Pep Torres.

Medlemmene er:

Anders Westhagen (vokal/gitar), 

Frank Reiten (kontrabass/vokal) 

Ole Evensen (trommer/vokal). 

Disse tre er veteraner i det norske Rock'n'Roll-/Rockabilly-miljøet: Anders begynte i Teencats for 30 år siden, og startet senere Built For Speed sammen med sønnen Andreas på trommer og Ole Evensen på bass.

Ole var opprinnelig medlem av the Daltons, og the Rockin' Rhythm Bandits, hvor han spilte trommer eller bass, avhengig av hvilke musikere som var tilgjengelige. Ole har også vært Vidar Busks bassist i hans Bubble of Trouble, men i ’Daddies har Ole returnert til sine røtter og er trioens trommeslager.

Frank Reiten er en av ildsjelene bak nettopp Wild Bunch og da klubben for ca 10 år siden kjøpte egen kontrabass for å tilrettelegge for langveisfarende band, ble han bitt av basillen og ble raskt en svært habil bassist. Han er ellers med i KROM, og han har også vært innom the Daltons og the Backyard Drifters, i tillegg til å være Oles faste vikar i Built For Speed.

Musikken til the Hard Rollin’ Daddies er ’50-talls Rock’n’Roll og Rockabilly, ispedd en dæsj country og rhythm’n’blues. Repertoiret består hovedsaklig av obskure skatter fra rockens barndom, blandet med egne låter og klassikere fra bl.a. Elvis, Gene og Eddie.

De har akkurat sluppet sitt debutalbum, CD’en «Just What You Need» med hovedsakelig eget materiale, dette skal vi feire på allaktivitetshuset.

Kulturcafeen åpner kl. 19.00

Konsertstart kl. 20.00

Inngang kr.150,-